Utilizatorii site-ului www.granulator.ro sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

www.granulator.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

www.granulator.ro este marca a SC Uniteh PRO SRL ,

  1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Uniteh PRO SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

  1. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

www.granulator.ro va respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. www.granulator.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Prin inregistrarea dumneavoastra in sectiunea Contul meu, sunteti de acord ca informatiile furnizate la data inscrierii, precum si orice alte informatii pe care www.granulator.ro le-ar putea obtine ca urmare a utilizarii site-ului, incluzand datele de trafic (ex.: durata, momentul si volumul comunicarii), sa fie prelucrate de catre www.granulator.ro in urmatoarele scopuri:
–   realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizarea serviciilor furnizate de catre www.granulator.ro;
–   marketingul si comercializarea produselor si serviciilor www.granulator.ro, prin orice mijloc de comunicare, incluzand apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite, e-mail, fax, telefon, apeluri preinregistrate etc.).

Informatiile vor fi prelucrate de catre www.granulator.ro in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001.
Informatiile pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

  1. FACTURARE – PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. www.granulator.ro va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


  1. LIVRARE SI TRANSPORT

Termenul de livrare al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 2 zile si 3 zile din momentul inregistrarii comenzii in serverele www.granulator.ro. Cu toate acestea, pentru produsele care se afla in stocul nostru, termenul de livrare cel mai des practicat este de 24-48 ore lucratoare.

 www.granulator.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare, in conditiile in care nu se specifica altfel. www.granulator.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Toate produsele achizitionate prin site-ul www.granulator.ro intra sub incidenta unui contract de transport. www.granulator.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

  1. ACCEPTARE SI RETUR

Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de www.granulator.ro, cumparatorul beneficiaza de posibilitatea returului produselor in termen de 14  zile.

In cazul unui retur va rugam sa completati formularul si sa urmati instructiunile din sectiunea retur aflata in contul de client de pe site.

  1. GARANTII si SERVICE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.granulator.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale. Toate produsele sunt conforme din punct de vedere calitativ cu standardele europene si ale producatorilor si, conform legii romane, sunt garantate la cumparare pentru defectele de material. Garantia comerciala oferita de vanzator este de 24 luni. 

  1. RASPUNDERE

www.granulator.ro nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor. www.granulator.ro va fi raspunzator in cazul in care executarea comenzii nu indeplineste oricare din obligatiile contractuale.

www.granulator.ro raspunde de eventualele defecte sau deteriorari ale produselor cumparate in cadrul magazinului, in cazul in care reclamatia se face in maxim 48 ore de la primirea coletului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.granulator.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor deteriorari si inlocuirea lor revine in sarcina furnizorului.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de www.granulator.ro, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor www.granulator.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.granulator.ro de la acest client. Taxele de curierat nu se returneaza, conform legislatiei romane in vigoare.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, sau isi rezerva dreptul de a onora comanda respectiva.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa www.granulator.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

  1. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

  1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.