Toată gama de produse prezentată pe magazinul SC UNITEH PRO ( www.granulator.ro) poate fi comandată atât online, cât și la telefon – 0747239353.

Modalități de plată:

  1. PLata online cu card bancar ( detalii mai jos)
  2. Plata ramburs la curier în momentul predării coletului
  3. Plata în rate cu card de cumpărături
  4.  Plata în rate cu adeverinta de salariat prin TBI Credit ( se aplică online: adăugăm produsul dorit in cos de cumparaturi, ffinalizati comnada cu datele dvs. iar la optiune de plată bifati in rate prin TBI Credit).

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!